Подаряваме 1000 Рол-она

  Подаряваме 1000бр Рол-она 

  Отпразнувайте Международния ден на жената с нас и се възползвайте от нашата изключителна оферта! В чест на този специален ден, ние от Балевски и Киров сме въодушевени да предложим на първите 1000 клиенти БЕЗПЛАТЕН  РОЛ-ОН за околоочен контур. Това е нашият начин да кажем "Благодарим ви" и да добавим малко разкош към вашето ежедневие.

  Как да Участвате:

  • Просто посетете нашия онлайн магазин и добавете безплатния продукт с цена 0лв към вашата кошница. Процесът е лесен и бърз, давайки ви възможността да се насладите на нашето специално предложение без никакви усложнения.

  Условия за Доставка:

  • Доставката на този продукт се поема от клиента. Искаме да ви уверим, че нашата доставка е ефективна и бърза, със срок до 48 работни часа, за да може вашия специален подарък  да пристигне при вас без забавяне. 


  Запазете Своето Място:

  • Тази оферта е валидна до изчерпване на количествата, така че не пропускайте шанса си да се възползвате от тази уникална възможност. Побързайте да заявите вашия БЕЗПЛАТЕН РОЛ-ОН за околоочен контур днес и да отпразнувате 8-ми март със стил и грижа за себе си.

  Всички права запазени:

  • Промоцията НЕ МОЖЕ да се комбинира с други промоции.
  • Балевски и Киров запазва правото си да анулира поръчки при злоупотреба от страна на даден клиент или група клиенти. Това включва, но не се ограничава до, опити за манипулация на промоционалните условия или злоупотреба с предложенията

  Ние в Балевски и Киров сме посветени на вашето удовлетворение и благоденствие. Тази промоция е един от многото начини, по които искаме да покажем нашата благодарност към нашите клиенти и да отбележим значимостта на 8-ми март. Очакваме с нетърпение вашето участие и ви благодарим за подкрепата!

  с Любов: Виктор Балевски

  Правим го заради ВАС!