Продукт ИЗНЕНАДА Условия

  Промоционални Условия - ПРОДУКТ ИЗНЕНАДА 
  (Валидност: 01.03.2024 - 10.03.2024)

  Радваме се да обявим нашата специална промоция, която е валидна от 1-ви до 10-ти март 2024 година. В този период вие, нашите ценени клиенти, ще се насладите на изключителни предложения, които обогатяват вашето пазаруване с нас.

  Промоционални Предложения:

  • Безплатен Продукт при Всяка Поръчка: Независимо от стойността на вашата поръчка, всеки клиент автоматично получава подарък.

   • При Поръчки ПОД 39.99лв: Получавате 10мл шипково масло с добавено, на случайно избрано етерично масло. С този подарък, всяка Ваша покупка става още по-специална.

   • При Поръчки НАД 39.99лв: Вие ще получите 30мл шипково масло, следвайки същия принцип на случайност, която добавя вълнуващ елемент на изненада към Вашата поръчка.

  Допълнителни Удобства:

  • Бърза Доставка: Гарантираме доставка до 48  работни часа от момента на поръчката, за да може вълшебството от нашите продукти да достигне до вас възможно най-бързо.

  • Опция за Наложен Платеж: Предлагаме удобството на плащане при доставка, давайки ви гъвкавост и сигурност при плащането на вашите покупки.

  Важни Условия:

  • Запазване на Права: Балевски и Киров запазва правото си да анулира поръчки при злоупотреба от страна на даден клиент или група клиенти. Това включва, но не се ограничава до, опити за манипулация на промоционалните условия или злоупотреба с предложенията.

  • Наличност на Промоционални Продукти: В случай на изчерпване на наличността на промоционалните продукти, Балевски и Киров си запазва правото да анулира вече направени поръчки, които не могат да бъдат изпълнени поради липса на наличност.

  Ние вярваме, че вашето удовлетворение е наш приоритет. Ако имате някакви въпроси относно нашите промоционални предложения или услуги, не се колебайте да се свържете с нас. Насладете се на пазаруването с нашите специални предложения и открийте красотата на добавените изненади към вашата поръчка!